Άδωνις: «Η εκρηκτική ανάπτυξη της χώρας έφερε την ακρίβεια στα προΐόντα»

Advertisements

Μόνο που δεν πανηγύρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων που έχουν προκαλέσει ασφυξία στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε αφήνοντας ενεούς του τηλεθεατές του Mega, ότι η αύξηση των τιμών στα προϊόντα είναι αναπόφευκτη λόγω της εκρηκτικής οικονομικής ανάπτυξης που έχει επιτευχθεί στη χώρα.

Όπως είπε, η αύξηση των εξαγωγών που παρατηρείται με την ανάπτυξη της χώρας, η έλλειψη των προϊόντων λόγω της αύξησης των εξαγωγών αλλά και οι καλύτερες τιμές που παίρνουν οι παραγωγοί, έφεραν αύξηση στις τιμές των προϊόντων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ύφος χιλίων καρδιναλίων, είπε ότι «αυτά είναι βασικά οικονομικά» και επανέλαβε ότι είναι φυσιολογική η ακρίβεια στα προϊόντα λόγω της επιτυχημένης οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Advertisements

Στο ερώτημα, βέβαια, για το τι θα κάνει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το κύμα ακρίβειας, υποστήριξε ότι η κατανάλωση αυξήθηκε πράγμα που σημαίνει ότι αυξήθηκε και το διαθέσιμο εισόδημα γιατί για να καταναλώνεις έχεις και ξοδεύεις.

Advertisements