Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο παιδιών της, της 3χρονης Μαλένας το 2019, και της -6 μηνών- Ίριδας το 2021, για τους οποίους κατηγορείται η ίδια, όπως επίσης για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο ιατροδικαστής κ. Τσαντίρης φαίνεται να έχει εκφράσει κάποιες αντιρρήσεις σε ό,τι αφορά τα ευρήματα στο στόμα της Μαλένας και της Ίριδας αν συνιστούν προσπάθεια ασφυξίας. Πάντως ο κ. Τσαντίρης φαίνεται να έχει καταθέσει να μην υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά των κοριτσιών, Μαλένας και Ίριδας που να εξηγεί το πρόβλημα.

Advertisements

Υπάρχει κι ένας ιατροδικαστής που φαίνεται να έχει καταθέσει ότι σε δείγματα αίματος που έχουν αναλυθεί σε πλακίδια έχει βρει σε μακροφάγα κύτταρα δείγματα αιμοσιδηρίνης. Αυτό σημαίνει, ότι σύμφωνα με το εν λόγω εύρημα ότι η Ίριδα δεν είχε αγενεσία φλεβόκομβου, αλλά έπασχε μάλλον από άλλο αυτοάνοσο νόσημα στον πνεύμονα και στο ήπαρ. Άρα ο θάνατος θα μπορούσε να αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

Μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, τόνισε ότι θα παρουσιαστούν και στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της Τζωρζίνας, τα οποία θα διαψεύδουν την ύπαρξη κεταμίνης στον οργανισμό της.

 

Advertisements