Εργάτης στο χωριό Καραϊσκάκη της Αιτωλοακαρνανίας, βρήκε 50.000 ευρώ και μέσα στις γιορτές σπατάλησε για τη διασκέδασή του και για κεράσματα το ποσό των 14.000 ευρώ.

Advertisements

Στο συγκεκριμένο χωριό, δύο αδέρφια διατηρούν μίνι μάρκετ και ο ένας τοποθέτησε σ’ ένα πλαστικό δοχείο 50.000 ευρώ για να τα φυλάξει. Τις παραμονές των Χριστουγέννων, ο άλλος αδερφός που είχε βάρδια, πούλησε το πλαστικό δοχείο με τις 50.000 ευρώ σε έναν βοσκό.

Ο εργάτης πέρασε τις καλύτερες γιορτές της ζωής του

Ο βοσκός μόλις έφτασε στο σπίτι του, έδωσε το δοχείο στον εργάτη του, με την εντολή να το μεταφέρει στην στάνη. Τότε διαπίστωσε ο εργάτης ότι το δοχείο περιείχε 50.000 ευρώ και άρχισε να ξοδεύει. Το έριξε στη διασκέδαση και στα κεράσματα του χωριού μέχρι προχθές, προλαβαίνοντας να σπαταλήσει 14.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, όταν ο ένας αδερφός διαπίστωσε ότι έλειπε το πλαστικό δοχείο με τα χρήματα και ρωτώντας τον αδερφό του, πληροφορήθηκε ότι είχε πουληθεί.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία και ευτυχώς το μίνι μάρκετ διέθετε κάμερες ασφαλείας, οπότε διαπιστώθηκε ότι το δοχείο είχε πουληθεί στον βοσκό, ο οποίος παρέπεμψε τους αστυνομικούς στον εργάτη.

Advertisements

Τελικά, ο εργάτης επέστρεψε στον δικαιούχο το ποσό των 36.000 ευρώ που απέμεινε, ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με το υπόλοιπο ποσό που σπαταλήθηκε.

Advertisements