Το μαρτύριο που βίωνε τα τελευταία χρόνια πλάι στον νταή σύζυγό της ξεσκέπασε ο ξυλοδαρμός που υπέστη μία γυναίκα στο Βόλο, μπροστά στα μάτια του παιδιού της. Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας είχαν γίνει καθημερινότητα για το ζευγάρι, όμως αυτή τη φορά το ποτήρι της υπομονής της ξεχείλισε.

Advertisements

 

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε την Παρασκευή, όταν ο 40χρονος με καταγωγή από την Αλβανία προσπάθησε με γροθιές να σπάσει το χέρι της συζύγου του. Γειτόνισσα άκουσε το θύμα να φωνάζει σε βοήθεια και ενημέρωσε τις Αρχές, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί.

Όπως προέκυψε από την κατάθεση της γυναίκας, ο 40χρονος πήγε στο σπίτι μεθυσμένος, τις έβαλε τις φωνές και στη συνέχεια τη χτύπησε. Της έριξε γροθιές και στη συνέχεια την έπιασε από το χέρι και προσπάθησε να της σπάσει τον καρπό. Όπως τονίζει η μητέρα, που μετά το τελευταίο επεισόδιο πήρε το ένα της παιδί και έφυγε από το σπίτι, δεχόταν απειλές, ύβρεις και χτυπήματα. Ο άντρας της γυρνούσε μεθυσμένος και τα επεισόδια ήταν αναπόφευκτα.

Ο νταής οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Λέει πως υπήρχε απλώς ένα σκηνικό έντασης επειδή η σύζυγός του…δεν καθαρίζει το σπίτι.

Advertisements

 

newsbreak.gr

Advertisements