Τον δικό της γολγοθά περνά η οικογένεια του 11χρονου Κυριάκου ο οποίος θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο, δίνοντας γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Advertisements

Ο 11χρονος Κυριάκος Σπάος από το Λιοπέτρι δίνει εδώ και μήνες την πιο σκληρή μάχη της ζωής του. Το παιδί, το οποίο βρίσκεται εδώ και καιρό στη Γερμανία, διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με έναν πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο, τον οποίον πρέπει άμεσα να χειρουργήσει.

Έτσι, η οικογένειά τους μας παρακαλεί για μια προσευχή που θα σώσει τον μικρό Κυριάκο που θα πραγματοποιήσει σήμερα την κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πατέρας του ζητεί από τον κόσμο να κάνει για τον μικρό Κυριάκο έστω μια προσευχή καθώς ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση στον σπόνδυλο.

Η ανάρτηση του πατέρα του:

Advertisements

«Χρειαζόμαστε ακόμα μια φορά την προσευχή σας. Ο καρκίνος του Κυριάκου μας έκανε μετάσταση και στον σπόνδυλο αυτή τη φορά και είναι πολύ κρίσιμα. Αύριο μπαίνει για ακόμα ένα χειρουργείο σας εκλιπαρώ να τον έχετε στις προσευχούλες σας! Εύχομαι η γέννηση του Χριστού μας να σημαίνει και για μας ένα μεγάλο θαύμα που ποθεί η ψυχή μας! Ο Θεός και η Παναγία μαζί σας!».

 

Advertisements