Μια δημόσια συγγνώμη από τη δημοφιλή εταιρεία ενδυμάτων H&M απαιτεί ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος είναι έξαλλος.

Advertisements

Ο 28χρονος τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram Story του χθες για να καταγγείλει τη γνωστή εταιρεία ρούχων H&Μ επειδή φέρεται να πουλάει μια συλλογή από προϊόντα με το όνομα και το πρόσωπό του επάνω χωρίς τη συγκατάθεσή του.

«Δεν ενέκρινα καμία από τις συλλογές της H&M… Όλα χωρίς την άδεια και την έγκρισή μου» έγραψε ο Μπίμπερ και πρόσθεσε: «Δεν θα τα αγόραζα αν ήμουν στη θέση σας».

Ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση, στην οποία ο Τζάστιν Μπίμπερ έγραψε: «Τα εμπορεύματα της H&M που έφτιαξαν για μένα, είναι σκουπίδια και δεν τα ενέκρινα. Μην τα αγοράσετε».

Τι περιλαμβάνει η σειρά των προϊόντων με το πρόσωπο του Τζάστιν Μπίμπερ

Advertisements

Τα νέα είδη ένδυσης με το πρόσωπο του Τζάστιν Μπίμπερ περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ένα φόρεμα με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του και μια υφασμάτινη τσάντα με διάφορες φωτογραφίες του παντού τυπωμένες επάνω της.

 

Μετά το ξέσπασμα του Τζάστιν Μπίμπερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένοι από τους 270 εκατομμύρια ακολούθους τους κατέκλυσαν το Instagram της H&M προτρέποντας το brand να αφαιρέσει τα υποτιθέμενα μη εγκεκριμένα προϊόντα.

«Γιατί πουλάτε πράγματα του Μπίμπερ εν αγνοία του;» σχολίασε κάποιος στην τελευταία ανάρτηση του brand, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ντροπή σας!». «Χρησιμοποιείτε το πρόσωπο και το εμπορικό σήμα του Τζάστιν χωρίς την άδειά του; Ελπίζω να σας κάνουν μήνυση αυτός και η ομάδα του» συμπλήρωσε ένας τρίτος θαυμαστής.

Advertisements

Η απάντηση της H&M

Φυσικά, η H&M απάντησε στις κατηγορίες, με εκπρόσωπο της εταιρείας να δηλώνει στη New York Post: «Όπως και με όλα τα άλλα πράγματα με άδεια καθώς και τις συνεργασίες, η H&M ακολούθησε τις κατάλληλες διαδικασίες έγκρισης»

Advertisements