Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Φλόριντα όταν 50χρονος σκότωσε την πρώην γυναίκα του και τον γιο της επειδή είχαν ανοιχτό το ρεύμα.

Advertisements

Ο άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αδυνατούσε να πληρώνει λογαριασμούς και είχε βάλει και το σπίτι για πούλημα.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι που πήρε διαζύγιο τον περασμένο Ιούνιο, είχε συχνά καβγάδες για αντίστοιχα, οικονομικά ζητήματα. Τελευταία, όμως, το κακό είχε παραγίνει.

Προ ημερών ο 50χρονος Michael D. Williams, είχε βρεθεί στο σπίτι όπου ζούσε με την πρώην γυναίκα του, για να κατεβάσει τον κεντρικό διακόπτη του ρεύματος. Ωστόσο, όταν ο ίδιος διαπίστωσε μερικές ώρες αργότερα, ότι ο γιος της τον ανέβασε, άρπαξε ένα όπλο και επιτέθηκε και στους δύο.

Advertisements

Ο μεγάλος καβγάς κατέληξε σε πυροβολισμούς, με την 48χρονη Marsha Ebanks-Williams και τον 28χρονο γιο της, Robert Adams, να πέφτουν νεκροί.

Δυστυχώς, παρόντα στο τραγικό συμβάν, ήταν και τα δύο μικρά παιδιά του Adams, ηλικίας 5 και 6 ετών, τα οποία ευτυχώς ο παράφρων άνδρας δεν πείραξε.

Μάλιστα, κάλεσε ο ίδιος ο 50χρονος την Αστυνομία, για να αναφέρει ότι αναγκάστηκε να πυροβολήσει τα δύο άτομα επειδή του επιτέθηκαν. Οι Αρχές, ωστόσο, που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, κατάλαβαν αμέσως, ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος πρόκειται να δικαστεί στα μέσα του επόμενου μήνα.

Τα δύο παιδιά που βρίσκονταν εκεί προκειμένου να περάσουν το σαββατοκύριακο με τον μπαμπά τους, τα ανέλαβαν οι Αρχές, μέχρι να καταφέρει να τα πάρει ξανά πίσω η μητέρα τους.

Advertisements
Advertisements