Ο άντρας μου είναι άπιστος αλλά μένω μαζί του για τα λεφτά! – Κάνω καλά;

Advertisements

Με λένε Ευαγγελία, είμαι παντρεμένη 10 χρόνια και έχω ένα γιο 8 χρονών. Ο γάμος μου και η οικογενειακή μου ζωή κυλούσε χωρίς προβλήματα παρά τις απιστίες του συζύγου μου.

Ο άντρας μου έχει μια πολύ υψηλή θέση σε μια εταιρεία και ο μισός του παρά τη δύσκολη εποχή που διανύουμε είναι αρκετά καλός με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να εργάζομαι!

Ζούμε μια άνετη ζωή, δε μας λείπει τίποτα!

Εγώ μπορώ να ξοδεύω όσα χρήματα θέλω για τα προσωπικά μου ψώνια χωρίς να σκέφτομαι τα χρήματα και ο γιος μου πάει σε ιδιωτικό σχολείο και δε του λείπει τίποτα.

Advertisements

Στάθηκα πολύ τυχερή που παντρεύτηκα έναν άντρα με χρήματα γιατί η σημερινή εποχή είναι δύσκολη και αν είχα παντρευτεί κάποιον με λιγότερα χρήματα θα ζούσα μέσα στη φτώχεια!

Αυτός είναι και ο λόγος που ανέχομαι τις απιστίες του συζύγου μου. Ο άντρας μου όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένη έκανε τις απιστίες του.

Εγώ φυσικά το καταλάβαινα και δε μιλούσα γιατί δεν ήθελα να χάσω την άνετη ζωή μου!

Ξέρω σε κάποιες γυναίκες μπορεί να φαίνεται παράλογο και εξωφρενικό αυτό αλλά πραγματικά δε θα χώριζα τον άντρα μου για κανένα λόγο.
Έτσι και αλλιώς οι “περιπετειούλες” του άντρα μου δεν κρατάνε πολύ! Ίσα ίσα που τις τελειώνει νωρίς για να μη πάρω εγώ χαμπάρι κάτι!

Που να ήξερε…

Advertisements

Ξέρω πως ο άντρας μου είναι κελεπούρι για κάθε γυναίκα λόγο της οικονομικής του κατάστασης αλλά εγώ είμαι η τυχερή που τον έχω! Καμία άλλη!

Ο άντρας μου δε θα διέλυε την οικογένεια του για καμία πιτσιρίκα, το ξέρω καλά! Γι’ αυτό τον αφήνω να κάνει ότι θέλει και δε μιλάω!

Έχω βολευτεί για τα καλά με τον τρόπο που ζω και δεν είμαι αφελής για να χάσω την καλή ζωή για μια δήθεν αξιοπρέπεια!

Advertisements