Τα έχω πάρει χοντρά στο κρανίο με τον άντρα μου, που θέλει, λέει, να περάσει για μία ακόμη χρονιά τα Χριστούγεννα με την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Advertisements

Είμαστε παντρεμένοι 5 χρόνια και ποτέ δεν έχουμε γιορτάσει μαζί. Κάθε χρόνο εκείνος πηγαίνει στην πρώην του και στα παιδιά τους και εγώ στους γονείς μου, οι οποίοι μου παραπονιούνται όλη την ώρα, τί πράγματα είναι αυτά και πώς το δέχομαι. Ξέχασα και το καλύτερο. Είμαι και έγκυος 6 μηνών.
Σε εκείνον απ’ ότι φαίνεται αρέσει αυτή η κατάσταση, σε εμένα όμως, καθόλου. Τα παιδιά του μεγαλώσανε πια, δεν είναι μικρά. Δεν νομίζω να τα πείραζε και πολύ να περάσει ο μπαμπάς τους τις γιορτές με τη γυναίκα του.

Του έχω προτείνει πολλές φορές να τους επισκεφτεί μια άλλη μέρα μέσα στις γιορτές ή αν θέλει, να φέρει τα παιδιά του σπίτι μαζί μας να γιορτάσουμε παρέα. Λέει, ότι δεν είναι σωστό και ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να επανορθώσει, που δεν τα βλέπει όσο θέλει τον υπόλοιπο χρόνο. Δεν συμφωνώ.

Η πρώην του είναι κακομαθημένη και παρτάκιας, όπως ακριβώς κι εκείνος. Είναι 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, αλλά κάνει σαν μωρό.
Τί θα κάνει άραγε του χρόνου, που θα έχουμε και ένα παιδί; Θα κάνει τα ίδια και εγώ θα τρέχω στους γονείς μου, για να μην είμαι μόνη;

Εβίτα

Advertisements
Advertisements