Μια άγνωστη έως σήμερα περιπέτεια με την υγεία του αφηγήθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου».

Advertisements

«Από μία επέμβαση ρουτίνας κόλλησα στο χειρουργείο σταφυλόκοκκο και κινδύνευσε η ζωή μου άμεσα. Δόξα τω Θεώ βγήκα από το νοσοκομείο προχθές και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στην παράσταση “Άσπρο Πάτο”. Έγινε αντικατάσταση, παίζει τον ρόλο μου ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός, τον ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά του. Είναι ο Γιάννης Σοφολόγης», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός μας σόκαρε περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας που πέρασε μέσα στο νοσοκομείο. «Ανέβασα στα social media φωτογραφία από τα παιδικά μου χρόνια. Ήμουν μέσα στο νοσοκομείο 20 μέρες και έπαιζα με τις πιθανότητες να σας χαιρετήσω ή όχι. Ένιωσα την ανάγκη να μοχλεύσω λίγο την φαντασία μου στα παιδικά μου χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Οι περισσότεροι που έχουν κολλήσει σταφυλόκοκκο έχουν πεθάνει. Αν περάσει στο αίμα μέσα αυτό το μικρόβιο, τελειώνεις. Προσεύχομαι κάθε μέρα στην μητέρα μου και στον πατέρα μου, πιστεύω ότι έχω πολλούς αγγέλους που με προσέχουν, η μανούλα και ο πατέρας, πιστεύω βάλανε το χεράκι τους», σημείωσε, τέλος, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

enimerotiko.gr

Advertisements
Advertisements