Γιώργος Παπαδάκης: Συνεχίζει να απουσιάζει από την εκπομπή

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε εκτός εκπομπής και αυτή την εβδομάδα. Λόγω του θέματος υγείας που ταλαιπωρεί τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα» αναγκάστηκε να βγει με βιντεοκληση στην εκπομπή.

Advertisements

Εδώ και λίγες ημέρες βλέπουμε τον Γιώργο Παπαδάκη να απουσιάζει από την εκπομπή, που παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία στον ΑΝΤ1 όλα αυτά τα χρόνια, καθώς νοσεί από κορονοϊό.

Αφού έμεινε το απαιτούμενο διάστημα εκτός εκπομπής για να προστατέψει την ομάδα του είδαμε να περνάνε οι μέρες και εκείνος να παραμένει ακόμη εκτός.

Η κατάσταση για εκείνον δεν ήταν τόσο απλή, αφού δεν πέρασε την όλη περιπέτεια απλά στο σπίτι του, χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, κάτι που δεν έγινε γνωστό από τον ίδιο τον δημοσιογράφο, αλλά από τον γιο του:

Advertisements

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ αγχωτικές για εμάς, διότι νόσησε με κορονοϊό ο πατέρας μου. Ήταν κάτι που θα γινόταν. Τρία χρόνια πρόσεχε πάρα πολύ, φορώντας μάσκα και χρησιμοποιώντας αντισηπτικά. Ευτυχώς το περνάει ήπια, τον παρακολουθούν οι γιατροί.

Έχει κουραστεί, προτιμά να αποσυρθεί από μπροστά και να προχωρήσει στο πίσω κομμάτι, πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για όποιον αναλάβει το Καλημέρα Ελλάδα. Τη Μαρία Αναστασοπούλου τη συμπαθώ και εκτιμώ πάρα πολύ. Θα μπορούσε μόνη να αναλάβει την εκπομπή, με την υποστήριξη του πατέρα μου από πίσω», είχε αναφέρει ο γιος του, Φοίβος.

Μάλιστα τη Δευτέρα 19/12 βγήκε στον αέρα της εκπομπής αλλά όχι κανονικά, αφού τον είδαμε μέσα από βιντεοκλήση να αναλύει, πως αν και είναι στη 12η ημέρα βγαίνει ακόμη θετικός στα τεστ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη

 

«Καλημέρα Ελλάδα. Είπαμε να κολλήσουμε, εντάξει. Πήγα και στο νοσοκομείο, είχα και μια ψιλοεπιδείνωση, έκατσα και 3-4 μέρες. Εντάξει, μια χαρά είμαι, λυγίζω σίδερα. Και συνεχίζω να βγαίνω θετικός και είναι η 12η ημέρα. Μου λένε οι γιατροί ότι ούτε μπορώ να κολλήσω ούτε μεταδίδω.

Advertisements

Μου είπαν ότι αν έρθω πρέπει να είμαι συνέχεια με μάσκα. Θα έβγαινε το τεστ θετικό αν ερχόμουν σήμερα το πρωί. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα, είμαι κλεισμένος σπίτι εδώ και 12 μέρες. Παρακαλώ πάρα πολύ τον κορονοϊό…», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Advertisements