Η Αγγελική Νικολούλη έκανε μία αποκάλυψη σοκ για την υπόθεση του Άλεξ Μεσχισβίλι, στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, χθες, Παρασκευή, το βράδυ, αφήνοντας το τηλεοπτικό κοινό “παγωμένο”.

Advertisements

Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, την εκπομπή απασχολεί η υπόθεση του Άλεξ Μεσχισβίλι, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Φεβρουάριο του 2006, όταν και διαπράχθηκε ένα άγριο έγκλημα σε βάρος ενός μικρού αγοριού που δολοφονήθηκε από συνομηλίκους του.

Μία σοβαρή υπόθεση συγκάλυψης και εξαφάνισης πτώματος που είχε απασχολήσει και τότε την Αγγελική Νικολούλη, παίρνει πλέον νέα τροπή, με νέες συνταρακτικές μαρτυρίες και η εκπομπή συνεχίζει να ξετυλίγει το νήμα των νέων ερευνών.

Στην εκπομπή μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ο Μανώλης Αναστασάκης, δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, ο οποίος υπογράμμισε πόσο σημαντική είναι η συμβολή της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας και των ερευνών της εκπομπής στην έκβαση της υπόθεσης με τα νέα στοιχεία που βλέπουν τη δημοσιότητα.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, προέκυψε μία ιδιαίτερα σημαντική πληροφορία για την πορεία της έρευνας, με την δημοσιογράφο να επισημαίνει στον δικηγόρο «θα τα πούμε εκτός αέρα για κάτι σοβαρό που έχει έρθει, εφόσον ήδη εσείς θα έρθετε σε επαφή με τον εισαγγελέα στη Βέροια είναι και κάτι άλλο που νομίζω ότι πρέπει να ελέγξει».

Advertisements

Η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη που “πάγωσε” του τηλεθεατές

Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη πάγωσε τους τηλεθεατές, σημειώνοντας «εάν σας χτυπήσει την πόρτα η αστυνομία, με εντολή εισαγγελέα, ανοίξτε, γιατί εν αγνοία σας έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα στην αυλή σας. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αλλά ξέρετε».

Έχουν περάσει σχεδόν 17 χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του Άλεξ Μεσχισβίλι, αλλά ο φάκελός της υπόθεσης φαίνεται να ανοίγει ξανά, με νέες έρευνες, όπως υποστήριξε Μανώλης Αναστασάκης.

Οι αποκαλύψεις του Μανώλη Αναστασάκη στην Αγγελική Νικολούλη

Όπως είπε “οι Αρχές με τα νέα στοιχεία και μαρτυρίες που προσκομίστηκαν, έχουν πλέον πειστεί ότι συντρέχει σοβαρός λόγος να γίνει νέα έρευνα σε συγκεκριμένο χώρο στην Μπαρμπούτα, όπου η «άγουρη» συμμορία άφησε το πτώμα του παιδιού. Κάποιοι ενήλικες από το περιβάλλον τους, με διασυνδέσεις στη νύχτα, φρόντισαν να εξαφανίσουν τη σορό του στην κοντινή περιοχή. Σε συνεργασία με τον εισαγγελέα και τον καθηγητή του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Γρηγόρη Τσόκα, θα συντονίσουν το νέο κύκλο ερευνών”.

Παράλληλα, ο δικηγόρος δήλωσε αισιόδοξος για την εξέλιξη των ερευνών και την πορεία της υπόθεσης, καταλήγοντας «οι Αρχές φέρεται να έχουν εντοπίσει ένα συγκεκριμένο χώρο όπου θα γίνει η έρευνα. Είμαι αισιόδοξος ότι και αυτή η υπόθεση με τη δική σας συμβολή θα φτάσει στην εξιχνίασή της».

Advertisements

 

Advertisements