Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Night out και αναφέρθηκε στη σειρά Maestro που πρωταγωνιστεί. Με αφορμή, μάλιστα την σκηνή στο Maestro που φιλήθηκε ο Σπύρος με τον Αντώνη και έγινε ξανά ντόρος, ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε τη δική του απάντηση με έναν ξεχωριστό τρόπο που σπάει τα στερεότυπα και ειναι δεδομένο πως θα συζητηθεί!

Advertisements

«Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω. Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως» ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης και κατευθύνθηκε προς τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.  «Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;» είπε κι έδωσε ένα φιλί στον παρουσιαστή. «Φιλάς ωραία» αποκρίθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. «Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο Τανγκό των Χριστουγέννων. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά» απάντησε ο ηθοποιός.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχτηκε ότι παρόλο που γνώριζαν ότι ενδέχεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα πάει στο Netflix, ενθουσιάστηκε υπερβολικά μόλις το έμαθε και επίσημα. Όσον αφορά την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τα συγκινητικά μηνύματα που έλαβε εκείνη την περίοδο, είπε: «Έλαβα ένα φορτηγό από φανταστικά μηνύματα την περίοδο που είχα την περιπέτεια με την υγεία μου. Ήταν συγκινητικά και νομίζω ότι το πιο συγκινητικό μιας κοπέλας, η οποία μου έγραψε ότι ήταν με τη μητέρα της στους ίδιους διαδρόμους με τα stand με τους ορούς και θυμήθηκα μάλιστα ποια ήταν. Με συγκίνησε γιατί όταν είσαι στο θάλαμο, περνάς πάρα πολύ χρόνο με πολλούς ανθρώπους που δεν τους ξέρεις, αλλά αλήθεια σε ενώνει κάτι πολύ ουσιαστικό και σοβαρό, οπότε είναι από αυτές τις επαφές που σου μένουν για χρόνια είτε σαν εικόνα είτε σαν ανάμνηση είτε σαν συναίσθημα. Οπότε αυτό ήταν ένα από τα ωραιότερα μηνύματα».

Advertisements