Ζέτα Μακρυπούλια: Ποιες οι οικονομικές απολαβές της παρουσιάστριας

Η Ζέτα Μακρυπούλια εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και ιδιαίτερα τα τελευαία χρόνια διαγράφει μία σημαντική πορεία στο τιμόνι της παρουσίασης στο «Ρουκ Ζουκ».

Advertisements

Το Mega, σύμφωνα με πληροφορίες, την είχε προσεγγίσει το καλοκαίρι, αλλά η Ζέτα, που έχει δημιουργήσει με τα χρόνια μια μεγάλη περιουσία, αποφάσισε να παραμείνει στον ΑΝΤ1 καθώς η παρουσιάστρια και ο σταθμός του Αμαρουσίου τα βρήκαν σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές της.

 

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποιο είναι το ποσό που λαμβάνει από το κανάλι του Αμαρουσίου

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Ant1 δεν έχουν υπογράψει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου της όμως είναι πολλά κοντά στο να συμφωνήσουν. «Χιλιάδες ευρώ στα πόδια της Ζέτας Μακρυπούλια και φυσικά, δεν έχει ακόμα υπογράψει αλλά είναι πολλά κοντά στο να συμφωνήσουν» είπε η Έλενα Πολυκάρπου και ενημέρωσε πως στις 10 Ιουνίου θα ξεκινούσε να «γράφει» τα καινούργια επεισόδια του «Ρουκ Ζουκ».

Advertisements

Από την άλλη, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως: «Εγώ αυτό που θέλω να πω, δεν θέλω να μιλάμε για χρήματα, δεν είναι κάτι που με αφορά. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι, από τις γυναίκες, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη του AΝΤ1».

Advertisements