Δεν μου κάνουν πια τα ρούχα από παλαιότερες εμφανίσεις” αποκαλύπτει η Πάολα στην εκπομπή Happy Day όπου μιλάει για τις αλλαγές στο σώμα της.

Advertisements

Η τραγουδίστρια μετά την αποκάλυψη ότι δεν θέλει πια να βάφεται πολύ και προτιμά να φορά flat παπούτσια, ανέφερε ότι έχει πάρει κιλάκια!

Αρχικά είπε: «Δεν έχει συμβεί ποτέ σε εμένα κακή συνεργασία κι ας θυμόσαστε ένα περιστατικό. Το ξέρετε διαφορετικά από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. Σε εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ τίποτα, ήταν όλα καλά».

Και στη συνέχεια, ήρθε η αποκάλυψη. Πάολα: «Παλιά ντυνόμουν πολύ εκκεντρικά. Τώρα νομίζω είμαι πιο ήσυχη. Μεγαλώνοντας έρχεται και ο κορεσμός, τα απομυθοποιείς κιόλας. Δεν μου κάνουν πια τα ρούχα από παλαιότερες εμφανίσεις. Έλεγα ότι θα είμαι αιώνια λεπτή, αλλά μάλλον αρχίζω να αλλάζω. Υπάρχουν τα ρούχα μου, αλλά δεν μου κάνουν. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω γυμναστεί».

Advertisements

Και τόνισε η Πάολα: «Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου, όπου είναι αυτό. Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα για να γυρίσω στο χωριό μου. Από εκεί που έφυγα εκεί θα ξαναγυρίσω. Θα κάνω ό,τι είναι να κάνω και θα γυρίσω εκεί από όπου δεν έχω φύγει ποτέ μου».

Advertisements