Η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει μια πορεία γεμάτη επιτυχίες, με την ίδια να απαντά στην πρεμιέρα της παράστασης «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», ερωτώμενη για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Advertisements

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, που είδε κι ένα δημοσίευμα που την αφορά να προκαλεί σούσουρο, στην ερώτηση για το τι κάνει για να αποφορτίζεται από την καθημερινότητα και τους γρήγορους ρυθμούς της, απάντησε: «Έχουμε βρει πια τους ρυθμούς μας και τον τρόπο μας, εγώ έχω αποτραβηχτεί λίγο από διάφορα πράγματα, κάνω ταξίδια όποτε μπορώ και ξεδίνω κι εδώ, στη σκηνή».

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, τόνισε: «Δεν έχω να σας δώσω ακόμα κάποια απάντηση. Είχα πρεμιέρα οπότε αναγκαστικά περιμένει λίγο και αυτό. Τώρα που ανεβήκαμε και δίνουμε και σήμερα αυτές τις συνεντεύξεις θα πάρω κι εγώ τον χρόνο μου πια να κάνω τα ραντεβού μου και σύντομα θα μάθετε».

Για το «Ρουκ Ζουκ»: «Το αγαπώ πάρα πολύ, είναι μία εκπομπή που με έπλασε, την έπλασα, ζυμωθήκαμε μαζί. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να πω ποτέ ότι δεν θέλω να συνεχιστεί. Απλώς, όπως έχω ξαναπεί, θέλω να το προσέξω, δεν θέλω να το βλέπω να καταρρέει».

 

Advertisements
Advertisements