Η Μόνικα Ντομίνα ήταν δασκάλα του Λιονέλ Μέσι στις πρώτες τέσσερις τάξεις του δημοτικού και μίλησε για τον διάσημο μαθητή της

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Αργεντινή που να μην ονειρεύεται τούτες τις ώρες τον Λιονέλ Μέσι να σηκώσει το τρόπαιο του Μουντιάλ την Κυριακή στη Ντόχα.

Advertisements

Νέοι, γέροι ακόμη και μωρά φορούν τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι και περιμένουν να τον δουν να χαρίζει το 3ο Μουντιάλ στην Αργεντινή.

Με αφορμή τον τελικό θέμα στην Αργεντινή έγινε η πρώτη δασκάλα του Λιονέλ Μέσι. Η Μόνικα Ντομίνα ήταν δασκάλα του στις τέσσερις πρώτες τάξεις του δημοτικού στο Las Heras στο Ροζάριο και θέλησε να στείλει γράμμα στον παλιό της μαθητή.

«Πριν πεθάνω, θα ήθελα να σε αγκαλιάσω», είπε η δασκάλα η οποία έχει πρόβλημα με την καρδιά της. Στο γράμμα της ευχαρίστησε τον Μέσι που έχει παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος και τον κάλεσε να φέρει το τρόπαιο στην Αργεντινή.

Advertisements

Η γυναίκα μίλησε και στην εκπομπή Super Deportivo Radio όπου και τόνισε: «Μας έκαναν ήδη χαρούμενους, αλλά θέλουμε να φτάσουμε έως το τέλος. Καλή τύχη. Σε αγαπάμε». Πριν από μερικά χρόνια ο Μέσι την είχε αναφέρει σε συνέντευξή του και την έκανε χαρούμενη αλλά θα ήθελε να τον δει και από κοντά.

«Ήρθα να σε δω Μόνικα. Θα ήταν ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να συμβεί για μένα. Αυτό είναι το όνειρό μου. Ελπίζω να συμβεί» σημείωσε.

Η δασκάλα του Μέσι έκανε και πρόβλεψη για τον τελικό: «Ξέρω τι θα του συμβεί και ότι θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά θα μπορούσε να πει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Έως τώρα δεν το έχει πει ποτέ. Κοιμάμαι και βλέπω αυτή την εικόνα για τον Λιονέλ».

Advertisements

protothema.gr

Advertisements