Το ενδιαφέρον έχει συγκεντρώσει γύρω από το όνομά του ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Star, «IQ 160».

Advertisements

Μέσα από τη νέα παραγωγή «IQ 160», το κοινό έχει γνωρίσει καλύτερα τον Αριστοτέλη Μπολοβίνο, τον ιατροδικαστή της σειράς, Γιάννη Παπανίκα, και το φανατικό του κοινό ολοένα και αυξάνεται.

Γεννημένος στην Κέρκυρα, το 1985, ο 37χρονος έχει ήδη ένα φανατικό κοινό να τον ακολουθεί στα social media και αξίζει να πούμε πως, πριν την καριέρα του ως ηθοποιός, ο κόσμος τον γνώρισε καλύτερα σαν μοντέλο.

Αριστοτέλης Μπολοβίνος: Ποιος είναι ο κούκλος πρωταγωνιστής της σειράς IQ160

Ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος έχει διαγράψει μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας, με σημαντικές συνεργασίες.

Advertisements

Μεταξύ αυτών, έχει γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος Azzaro και Dacidoff, έχει συνεργαστεί με τον οίκο Hublot και τον Stefano Ricci. Έχει φωτογραφηθεί επίσης για μεγάλα περιοδικά όπως το The Rake και το γερμανικό GQ.

Το κοινό του έχει ενθουσιαστεί με την παρουσία του στο γυαλί ενώ το προφίλ του στο Instagram μοιάζει με πραγματικό editorial περιοδικού.

Ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος όμως, έχει ακόμη μια αγάπη, εκτός του modeling και της ηθοποιίας. Αγαπά να σχεδιάζει και να δημιουργεί φωτιστικά -και όχι μόνο- από τσιμέντο και διατηρεί ένα προφίλ στο Instagrm όπου παρουσιάζει τα έργα του.

Όσο για τη συνεργασία του στη σειρά «IQ 160», με τον Νίκο Κουρή, τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και όλους τους συντελεστές, ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος δήλωσε μεταξύ άλλων στο πρωινό «[email protected]»: «Έχω πάρει πολλή υποστήριξη από τον κύκλο μου και γενικά και on set από τη Σμαράγδα και τον Νίκο Κουρή. Είναι σούπερ υποστηρικτικός. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία. Γενικά υπάρχει ένα πολύ όμορφο κλίμα. Στη δεύτερη οντισιόν ήξερα τους ηθοποιούς. Ξετρελάθηκα μόλις έμαθα ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές. Ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί τους. Ο Κουρής είναι η ψυχή της παρέας στα γυρίσματα, λέει ιστορίες και η Σμαράγδα είναι θεάρα».

Για την πορεία του και την προσωπική του ζωή

Advertisements

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, το μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε πως διατηρεί δεσμό.

«Έχω σχέση, εδώ και δυόμιση μήνες, είμαι πολύ καλά. Δεν είναι από τον χώρο η σύντροφός μου. Είναι σούπερ cool τυπάκι, δεν ζηλεύει. Γνωριστήκαμε έξω από τη Βουλή. Το ωραιότερο στοιχείο είναι να υπάρχει κατανόηση… Θέλω να κάνω οικογένεια. Είναι η επομένη επέκταση. Έχω να δώσω σαν μπαμπάς».

Ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος, ακόμα, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «OK!». Διαβάστε απόσπασμά της παρακάτω.

Γεννήθηκες στην Κέρκυρα;

Ναι, το 1985. Είμαι 37 χρόνων και μισό. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μεγάλωσα σε αυτό το περιβάλλον, με ήρεμους ρυθμούς ζωής, καλό φαγητό, με τα περισσότερα υλικά από το κτήμα μας και, κυρίως, με δύο υπέροχους, αγαπημένους και υποστηρικτικούς γονείς. Έχω μια αδελφή, την Έλενα, δύο χρόνια μεγαλύτερή μου, η οποία ζει στην Κέρκυρα.

Advertisements

Τι παιδί ήσουν;

Ήμουν φλωράκος, καλό παιδί. Είχα και τις φουρτούνες μου με τα παιδιά, κάναμε σκανδαλιές, αλλά στο τέλος της ημέρας ξέραμε τι θα πει «συγγνώμη».

Ήσουν ο ωραίος του σχολείου;

Ήμουν μια αξιαγάπητη φιγούρα.

Advertisements