Είμαι έγκυος στον Ιησού Χριστό: 19χρονη ισχυρίζεται ότι είναι εννέα μηνών έγκυος αλλά οι γιατροί δεν βλέπουν μωρό στον υπέρηχο

Advertisements

 

Μία 19χρονη κοπέλα ισχυρίζεται ότι είναι εννέα μηνών έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο, όχι ένα οποιοδήποτε αγόρι, αλλά τον Ιησού.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η 19χρονη Χάλεϊ στο αμερικάνικο talk show του Dr. Phil «είμαι έγκυος στον Ιησού. Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά…ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου».

Ωστόσο, παρά τους ισχυρισμούς της, η μητέρα της υποστηρίζει πως η κόρη της είναι παθολογική ψεύτρα και έχει ψευδαισθήσεις, επισημαίνοντας ότι η Χάλεϊ δεν είναι έγκυος και τόσο τα τεστ εγκυμοσύνης, όσο και οι γιατροί, το έχουν επιβεβαιώσει.

Advertisements

«Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος. Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι…Δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου» σημειώνει η 19χρονη κοπέλα.

 

Η 19χρονη κοπέλα έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η 19χρονη κοπέλα υπεβλήθη σε τεστ υπερήχων, σύμφωνα με το οποίο δεν είναι έγκυος, αλλά η ίδια, αν και δεν είδε παιδί, επιμένει ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχτηκε πως έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η 19χρονη κοπέλα είχε ισχυριστεί πως πατέρας της είναι ο ράπερ Έμινεμ, ότι είχε διαγωνιστεί στο American Idol και πως είχε δωρίσει ένα νεφρό στον άρρωστο αδελφό της.

Advertisements
Advertisements