Νεαρή κοπέλα έγινε έξαλλη όταν ένας άντρας ξάπλωσε κοντά της ένω είναι άδεια η παραλία – Του έριξε άμμο στο πρόσωπο

 

Advertisements

Χαμός έχει γίνει στο TikTok με το βίντεο στο οποίο μια νεαρή κοπέλα κλωτσάει άμμο στο πρόσωπο ενός άνδρα, καθώς κάθισε αρκετά κοντά της σε μια άδεια παραλία.

Τον περασμένο μήνα η @Korynnec δημοσίευσε στο TikTok το βίντεο γράφοντας: «Όταν ένας μεγάλος άντρας κάθεται στα 10 μέτρα από εκεί που έχεις βάλει την πετσέτα σου και κοιμάσαι και ενώ η παραλία είναι εντελώς άδεια, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, υπήρχε ένας άντρας στην ευθεία με την κοπέλα, ωστόσο δεν φαινόταν και τόσο μεγάλος ηλικιακά. Η πρωταγωνίστρια του βίντεο γυρίζει την κάμερα προς το μέρος και σηκώνει το μ∈σαίο της δάχτuλο πριν αφήσει κάτω το τηλέφωνό της, σε σημείο που συνεχίζει και γράφει.

Τότε ξεκινάει ένα σπριντ, περνάει ξυστά από τον άνδρα και με τα πόδια της σηκώνει άμμο προς το πρόσωπό του. Ο άνδρας πετάγεται σαστισμένος, καθώς «τρώει» όλη την άμμο.

Advertisements

Το βίντεο της Korynnec έχει ήδη προβληθεί 5,5 εκατομμύρια φορές και πολλοί άνθρωποι στα σχόλια θεώρησαν ότι είχε κάθε δικαίωμα να κάνει αυτό που έκανε.

Κάποιος έγραψε: «Είναι προφανώς μεγαλύτερος από αυτήν, δεν της δίνει χώρο σε μια άδεια παραλία, οπότε έχει το δικαίωμα να το κάνει».

Δείτε το βίντεο

 

@korynnec PROMISE I’ll make u more uncomf then u make me, also my flat feet grip sand as good as a shovel #baywatch #handled ♬ Crazy Story, Pt. 3 – King Von

Advertisements

 

enimerotiko.gr

 

Advertisements