Ο Νίκος Βουρλιώτης είναι γνωστός για το ταλέντο του, ως στιχουργός πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά. Ο τραγουδιστής που πρόσφατα είχε κάνει δηλώσεις για την πρώην σύζυγο του και την αγάπη που έχει στην κόρη του “ανέβασε” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, ένα βιντεάκι που “τρόλαρε άσχημα την Εύα Καϊλή, με τα όσα ακούγονται

Advertisements

Το βίντεο στα social του Νίκου Βουρλιώτη για την Εύα Καϊλή

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Tik Tok o Νίκος Βουρλιώτης θέλησε να τρολάρει την Εύα Καϊλή η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη ως κατηγορούμενη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και διαφθορά και χθες (20/12) έγιναν γνωστές κάποιες πληροφορίες για την ζωή της κόρης της και που θα βρίσκεται, ενώ αυτή θα είναι στην φυλακή

Συγκεκριμένα. ο Νίκος Βουρλιώτης δημοσίευσε ένα βίντεο από παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνιση της Εύας Καϊλή στο οποίο η Ευρυβουλευτής φαίνεται να λέει πως αυτό είναι το αγαπημένο του τραγούδι και μάλιστα έβαλε στοίχους από ομιλίες της στην Βουλή. Ακόμη, ο Νίκος Βουρλιώτης, αναφέρθηκε στους υπουργούς και τους βουλευτές να πάνε για μια εβδομάδα στην Βαρβάκειο και να κατέβουν στο λιμάνι.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: “αυτό ήταν το αγαπημένο μου τραγούδι και μάλιστα έχω βάλει στίχους σε ομιλία μου στη Βουλή. Κύριοι υπουργοί, κύριοι βουλευτές, ελάτε μια βόλτα μέχρι τη Βαρβάκειο, κατέβα στο λιμάνι, μίλα στους εργάτες σου, πάρε την ευθύνη μια φορά πάνω στις πλάτες σου”.

Οι συγκεκριμένοι στίχοι, ανήκουν στο τραγούδι “Καλημέρα Ελλάδα” που είχε κυκλοφορήσει πριν χρόνια ο Νίκος Βουρλιώτης με τους Going Through και όπως θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί, η αντίδρασή του ακούγοντας την Εύα Καϊλή να αναφέρεται σε αυτό, είναι απολαυστική.

Advertisements

 

@iamnivo WTF?! 😳 #fy #fyp #foryou #foryourpage #NiVO #Kaili #WTF ♬ original sound – NikosVourliotis

Advertisements