Έκκληση για βοήθεια για τον 9χρονο Πέτρο που δίνει μάχη με την λευχαιμία πάνω από 2 χρόνια απευθύνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “Παιδική Χαρά”.

Advertisements

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση “Ο Πετράκης πάσχει από λευχαιμία πάνω από δυο χρόνια και αυτή την στιγμή η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο γιατί υποτροπίασε για δεύτερη φορά ! Η οικογένεια του Πετράκη προσπαθεί να του προσφέρει την καλύτερη θεραπεία.

Περιμένουν απάντηση από τους γιατρούς για μετάβαση του Πέτρου σε εξειδικευμένο κέντρο για την πάθηση του στην Γερμανία, με μεγάλα ποσοστά ίασης, για να σωθεί το παιδί

Προς το παρόν ο Πέτρος πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες του, μεταβαίνοντας πολύ συχνά ( μέρα παρά μέρα) στο νοσοκομείο για να προετοιμαστεί για μια ακόμη μεταμόσχευση. Τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα.

Δυστυχώς οι γονείς του Πέτρου αυτή τη στιγμή είναι άνεργοι λόγω της κατάστασης του παιδιού και αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα αδυνατώντας να στηρίξουν αυτή την κρίσιμη στιγμή το αγοράκι του!”

Advertisements

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

Να του δώσουμε την ευκαιρία να παίξει, να τρέξει, να γελάσει, να χαρεί, να τραγουδήσει, να χορέψει, να μορφωθεί, να γίνει ό,τι θέλει στη ζωή του.

Μπορούμε να υπερβούμε τις οικονομικές αντοχές μας, καταθέτοντας ένα ελάχιστο ποσό, αν και μόνο σκεφτούμε το πως θα ήταν να ήμασταν εμείς στη θέση τους.

Ένα παιδί αξίζει να ζήσει! Ένα παιδί υποφέρει και δικαιούται να βοηθηθεί. Ας ανοίξουμε τις ψυχές και τις καρδιές μας, για να του χαρίσουμε όσα χαμόγελα του χρωστάει η ζωή του.

🆘ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

Advertisements

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

Με βάση τη νέα νομοθεσία , το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης

PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name

 

Advertisements
Advertisements