Ένας 28χρονος με έναν πονηρό τρόπο προσπάθησε να αποφύγει την ουρά σε αεροδρόμιο της Τουρκίας.

Ένας πονηρός τουρίστας που βρέθηκε για διακοπές στην Τουρκία σκαρφίστηκε έναν ύπουλο τρόπο για να αποφύγει την ουρά στο αεροδρόμιο. Τι έκανε; Προσποιήθηκε τον τραυματία ζητώντας να τον μεταφέρουν με αναπηρικό καροτσάκι.

Advertisements

Ο 28χρονος «απατεώνας» προσποιήθηκε ότι γύρισε τον αστράγαλό του στον αεροδρόμιο Μιλάς-Μπορντούμ, καθώς φοβόταν ότι θα έχανε την πτήση του λόγω της τεράστιας ουράς που είχε δημιουργηθεί. Όταν το προσωπικό είδε την κάλτσα στο πόδι του και τον ρώτησε αν μπορούσε να ταξιδέψει, εκείνος είπε ότι στραμπούληξε τον αστράγαλό του πηγαίνοντας προς το αεροδρόμιο.

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου του είπαν να μην ανησυχεί, τον έβαλαν σε ένα καροτσάκι και τον μετέφεραν μέχρι τη θέση του στο αεροπλάνο. Μάλιστα, του έδωσαν μια ολόκληρη σειρά μέσα στο αεροπλάνο για να απλώσει το πόδι του.

Ο 28χρονος βιντεοσκόπησε το ύπουλο σχέδιό του, το οποίο ολοκληρώθηκε όταν έφτασε στον προορισμό του. Τότε σηκώθηκε κανονικά από το καροτσάκι και άρχισε να τρέχει περήφανoς για το γεγονός ότι κατάφερε να ξεγελάσει τους υπαλλήλους του αεροδρομίου.

Το βίντεό του που δημoσιεύτηκε στο TikTok έχει συγκεντρώσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές. «Καταπληκτικό τι μπορείς να πετύχεις φορώντας μια κάλτσα», έγραψε και τα σχόλια όπως είναι φυσικό πήραν φωτιά.

Advertisements

gazzetta.gr

Advertisements