Πριν από λίγες εβδομάδες, το ίντερνετ είχε πάθε τρέλα με ένα αλλόκοτο σκύλο ο οποίος έμοιαζε σαν κακόγουστο photoshop, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένα από τα σπάνια θύματα μιας γενετικής ανωμαλίας στην σπονδυλικά του στήλη (short spine syndrome).

Advertisements

Ο σκύλος που έμοιαζε ψεύτικος σε ένα απολαυστικό βίντεο.

Πριν από λίγες εβδομάδες, το ίντερνετ είχε πάθε τρέλα με ένα αλλόκοτο σκύλο ο οποίος έμοιαζε σαν κακόγουστο photoshop, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένα από τα σπάνια θύματα μιας γενετικής ανωμαλίας στην σπονδυλικά του στήλη (short spine)

Ο σκύλος αυτός είχε βρεθεί παρατημένος και δεν έδειχνε καμία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, παρά μόνο φόβο. Μια ομάδα εθελοντών κατάφερε να τον πλησιάσει και τον πήρε υπό την προστασία της για να τον φροντίσει και να του βρει νέο σπίτι. Ωστόσο ο Quasimodo έγινε μεγάλη «φίρμα» και λατρεύτηκε από όλους τους εθελοντές.

Advertisements

Οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν και αν και ακόμη μένουν αρκετά πράγματα να γίνουν για να καλυτερεύσει η ζωή του, ο σκύλος έχει πια αγαπήσει τους ανθρώπους του κέντρου και έχει αρχίσει να δείχνει ευτυχισμένος, να παίζει και να ξεδιπλώνει όλη τη γοητεία του.

Οι αιτήσεις για υιοθεσία έρχονται πλέον μαζικά, αλλά για την ώρα ο σκύλος θα μείνει για λίγο καιρό ακόμη στο κέντρο, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια.

 

Advertisements