Ένα μικρό κορίτσι στο Σουργκούτ της Ρωσίας μπήκε το ασανσέρ για να κατέβει στην είσοδο όπου την περίμενε ο πατέρας της. Μέσα στον ανελκυστήρα βρισκόταν ήδη ένας 27χρονος που τη ρώτησε που πηγαίνει και πάτησε αντί για εκείνη το κουμπί.

Advertisements

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει τον 27χρονο να μιλάει με το μικρό κορίτσι και κάποια στιγμή να το στριμώχνει σε μια γωνία και να επιχειρεί να το φιλήσει. Το κοριτσάκι που φαίνεται πλάτη, από τις κινήσεις του και μόνο, φαίνεται τρομαγμένο.

Προφανώς δεν ξέρει τι να κάνει και μόλις φτάνουν στο ισόγειο, ανοίγει την πόρτα και τρέχει έξω από το ασανσέρ κλαίγοντας και σαν κυνηγημένη. Όπως έγινε γνωστό στο ισόγειο το κορίτσι περίμενε ο πατέρας του.

Όταν είδε την κόρη του να κλαίει με αναφιλητά και να τρέμει από το φόβο και την κατάπληξη της, τη ρώτησε τι έχει. Το 15χρονο του είπε τι είχε συμβεί και τότε ο πατέρας που φοράει ακόμη τις παντόφλες του, τρέχει στον ανελκυστήρα και προλαβαίνει την πόρτα πριν κλείσει.

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει το περιστατικό. Ο πατέρας έξαλλος χωρίς να πει καν κουβέντα μπαίνει μέσα και αρχίζει να γρονθοκοπά με μανία τον 37χρονο παιδεραστή.

Advertisements

Στη συνέχεια αφού ο 27χρονος πήρε το μάθημα του, ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία και συνέλαβε τον δράστη που επιχείρησε να φιλήσει την κόρη του.

Πηγή : hairt.gr

Advertisements