Τα κλάματα νοσοκόμας σε διάδρομο νοσοκομείου για ασθενή που πέθανε προκάλεσαν οργή στα social media

Advertisements

 

Μια νοσοκόμα δέχεται οργισμένα σχόλια μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο TikTok, στο οποίο φαίνεται να κλαίει επειδή έχασε έναν ασθενή της. Η ανάρτηση του βίντεο έγινε στις 17 Ιουνίου με το μήνυμα: «Ποτέ δεν γίνεται πιο εύκολο».

«Έχασα έναν ασθενή σήμερα», αναφέρει στο βίντεο, την ώρα που περπατά μπρος πίσω στον διάδρομο του νοσοκομείου. Η νοσοκόμα ακουμπά στον τοίχο, πιάνει το κεφάλι της και φαίνεται να προσπαθεί να ηρεμήσει. «Σύνελθε, έχεις ακόμη 5 ώρες», είναι το μήνυμα που ακολουθεί στο βίντεο.

 

Advertisements

Η @Olivia_tylerr33 στο TikTok έχει σβήσει πλέον τον λογαριασμό της , σύμφωνα με τη NY Post, χρήστε ςόμως κατάφεραν να εξασφαλίσουν τις εικόνες και να τις μοιραστούν στα social media, καταγγέλλοντάς την για «εκμετάλλευση του ασθενούς της για likes και views».

 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, πέθανε ο ασθενής μου. Ας φτιάξω πολύ γρήγορα ένα βίντεο για το tiktok», σχολιάζει ειρωνικά ένα tweet που έχει γίνει viral.

 

Advertisements
@marc0p0l0o3 #duet with @olivia_tylerr33 Can you imagine her just scrolling through sounds trying to pick the most trendy song while her patient’s body is being wheeled out to the morgue #fyp #foryou #viral #foryoupage ♬ original sound – Britton

«Ας στήσω την κάμερα για να μπορέσω να κλάψω», σχολίασε κάποιος άλλος.

 

 

Advertisements
Advertisements