«Δάκρυσε» όλο το ίντερνετ με το βίντεο που ανέβασε η σελίδα «Dance accepts everyone» (ο χορός τους αποδέχεται όλους) στο Facebook και δείχνει παράλυτο κοριτσάκι να χορεύει χωρίς καμιά βοήθεια.

Advertisements

Το βίντεο με τη μικρή χορεύτρια μας γέμισε αισιοδοξία.

Παράλυτο κοριτσάκι «ραγίζει» καρδιές στο ίντερνετ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο ένα μικρό κορίτσι χορεύει. Και ενώ αυτό από μόνο του μπορεί να είναι μια όμορφη εικόνα, η ιστορία της πρωταγωνίστριας την κάνει ακόμα πιο συγκινητική.

Το κοριτσάκι που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο περπατά με δυσκολία και μόνο με τη βοήθεια κάποιου στηρίγματος, διαφορετικά κινείται με αμαξίδιο. Αυτό, ωστόσο, δεν την εμποδίζει να χορεύει υπέροχα.

Μάλιστα, στο λίγων λεπτών κλιπ, τη βλέπουμε να σηκώνεται από το αμαξίδιο, να αφήνει στην άκρη το μπαστούνι που χρησιμοποιεί για στήριγμα και να επιδίδεται σε χορευτικές κινήσεις που θα ζήλευαν μέχρι και επαγγελματίες.

Advertisements

Παράλυτο κοριτσάκι χορεύει χωρίς καμία βοήθεια

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο caption του video, το μικρό κορίτσι υπεβλήθη σε μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, όταν ήταν επτά εβδομάδων, η οποία την άφησε παράλυτη. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια λατρεύει να χορεύει και όπως γράφει η μητέρα της πάνω από το video «Ήταν γραφτό να χορεύει. Τίποτα δεν σταματά αυτήν τη λιλιπούτεια χορεύτρια». Το video με τις φιγούρες και τα ανοίγματά της επιβεβαιώνει τα λόγια της.

This is my amazing daughter, she was paralyzed during aortic surgery at 7 weeks old. She was meant to dance, though… 💕 No stopping this tiny dancer!

Δείτε το βίντεο:

Τα σχόλια κάτω από το video ενθαρρύνουν το μικρό κορίτσι και τονίζουν την καλή δουλειά που κάνουν οι γονείς της.

Advertisements