Μία απροσδόκητη ιστορία αγάπης εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον 29χρονο Βρετανό Τόνι Γκάρνετ πατέρα δύο παιδιών με μία νεαρή πρόσφυγα από την Ουκρανία.

Η είδηση από μόνη της μπορεί να μην προξενεί καμία εντύπωση, αλλά αυτό που οδήγησε να αποτελέσει θέμα στις βρετανικές εφημερίδες είναι πως η νεαρή Ουκρανή φιλοξενήθηκε από τον 29χρονο και την πρώην σύντροφό του στο σπίτι τους στα πλαίσια των οδηγιών της κυβέρνησης Τζόνσον για προσφορά στέγης σε πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Advertisements

Οι Βρετανοί που μπαίνουν στο πρόγραμμα αποζημιώνονται με το αφορολόγητο ποσό των 350 λιρών τον μήνα υπό την προϋπόθεση πως θα παράσχουν φιλοξενία σε πρόσφυγες για τουλάχιστον έξι μήνες. Έτσι στις αρχές Μαΐου η νεαρή από την Ουκρανία, μετά από συνεννόηση με τον Γκάρνετ μέσω Facebook ταξίδεψε αρχικά στο Βερολίνο και όταν εγκρίθηκε η βίζα της βρέθηκε στο Μπράντφορντ και φιλοξενήθηκε στο σπίτι του Τόνι και της Λόρνα Γκάρνετ.

Ωστόσο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μόλις 10 ημερών ο Τόνι δήλωσε ερωτευμένος με την νεαρή από την Ουκρανία και την πήρε και έφυγαν από το σπίτι. Όπως ο ίδιος δήλωσε στον βρετανικό Τύπο μετακόμισαν με τη νέα σύντροφό του στους γονείς του, ενώ παράλληλα αναζητούν το δικό τους σπίτι.

Advertisements

Η Σοφία, που είναι IT manager, δήλωσε πως μόλις είδε τον Τόνι αμέσως της άρεσε και υποστήριξε και πως το ζουν δικό τους «love story». Από την πλευρά της η 28χρονη σύζυγος, που μετά από 10 χρόνια γάμου είδε την οικογένειά της να «διαλύεται» δήλωσε πως αισθάνεται προδομένη. Η ίδια ανέφερε στην Sun: «Έβαλε στο μάτι τον Άντονι από την αρχή, αποφάσισε πως τον ήθελε και τον πήρε».

«Στο σπίτι βρίσκαμε δικαιολογίες για να αγγίζουμε και να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο, υπήρχε πολύ φλερτ αλλά δεν συνέβη τίποτα περισσότερο από αυτό το πρώτο διάστημα», δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ο Τόνι. Ο ίδιος, αποκάλυψε πως οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν να καβγαδίζουν και μια μέρα η Σοφία ξέσπασε σε κλάματα και θέλησε να φύγει από το σπίτι. Τότε, όπως λέει ο Τόνι, πήρε την απόφαση να φύγει και εκείνος μαζί της. «Δεν είναι κάτι που το είχαμε αποφασίσει εκ των προτέρων, δεν το είχαμε προσχεδιάσει και δεν θέλαμε να πληγώσουμε κανέναν», κατέληξε ο νεαρός Βρετανός.

Advertisements